Gør din entré charmerende

      Comments Off on Gør din entré charmerende

Synes du, at din entré mangler lidt stil og personlighed? Man kan måske tænke, at det ikke rigtig er det værd at gøre entreen til noget særligt, fordi det jo ikke er et rum, som man opholder sig i. Men faktisk er det en god idé at sørge for, at entreen er charmerende og hjemlig. Både fordi at det er det første dine gæster ser, når de kommer ind i dit hjem, men særligt også fordi, at det både er det første og sidste rum du befinder dig i, når du skal ind og ud af dit hjem. Så det er bestemt det værd at give dette rum nogle praktiske funktioner, som også ser rigtig hyggelige ud.

En festlig knagerække

En entré skal jo gerne være lidt praktisk, fordi det typisk vil være der, at man hænger sit tøj op og stiller sine sko. Og hvis man gerne vil gøre denne form for praktiske indretning mere hyggelig, kan man eventuelt vælge at købe en rigtig fed knagerække, som har et personligt touch.

Du kan eksempelvis tage et kig på Hvalsøe design, som har nogle fine knagerækker. Du kan også prøve at eksperimentere med at lave din helt egen unikke knagerække.

Noget på væggene

En knagerække giver netop noget liv på væggene, og det kan måske være ret fedt at gøre noget mere ud af den form for vægdekorationer. Du kan eksempelvis vælge at hænge nogle fede plakater op, som passer til resten af din indretning.

Du kan også gå en mere kreativ (og faktisk også praktisk) vej og hænge nogle korkplader op. Det ser rigtig fedt ud, og så har det også en praktisk funktion. Det giver eksempelvis mening at bruge den som en slags kalender eller et sted til huskesedler, indkøbslister og den slags.