GU10 udgør belysningen i både mit køkken og i min dagligstue

Jeg valgte GU10 spots som belysning, da jeg skulle vælge belysningen i mit køkken. Jeg blev hurtigt glad for denne form for belysning, og valgte derfor den samme type til min dagligstue, da jeg kort efter bestemte mig for også at udskifte belysningen i dette rum. Jeg har nu den samme type af belysning i begge rum, fordi jeg på denne måde først blev glad for det i det ene rum og så valgte den samme type til det andet rum. Men GU10 er lige den rigtige form for mig, og for hele min familie, som jeg jo slet ikke har fået nævnt her. Men vi er i hvert fald alle samme ret tilfredse med den belysning vi får af disse GU10 spots. Det er en meget tydelig belysning, men uden at den er skarp. Den er aldrig generende og stikker folk i øjnene, men samtidig giver den et meget oplyst rum badet i et varmt og fyldigt lys.

GU10 er behagelig belysning

Jeg ved ikke hvordan jeg skal komme nærmere ind på  at sige, at denne type af belysning lige præcis er, andet end at det er en meget behagelig form for belysning. Den er som sagt ikke for skarp, men samtidig er den dominerende nok til, at der bliver rigtig lyst af den. Derfor er det en type af belysning som passer godt ind i både vores dagligstue og vores køkken, og vi er virkelig glade for at vi valgte GU10 spots frem for alle mulige andre spots, som det også havde været muligt for os at vælge. Når man tager en beslutning som den, så er der altid en vis usikkerhed med hensyn til hvorvidt man bliver glad for den løsning, man har valgt. Men vi valgte så rigtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *