Når jeg køber proteinpulver køber jeg mindst 10 kilo af gangen

Jeg har et relativt stort forbrug af proteinpulver, og dette reflekterer sig bestemt også i mine indkøb. Jeg køber ikke bare en lille pose af det af gangen – nej vi taler i hele spande af proteiner når vi taler om, hvor meget proteinpulver jeg køber af gangen. Nogle gange køber jeg for eksempel 10 kilo af gangen, og andre gange kommer jeg uden problemer helt op på at købe omkring de 20 til 25 kilo af gangen. Så har jeg bestemt også til et stykke tid, men det er ikke sådan, at jeg har til et helt år eller noget i den stil, nej, det har jeg i hvert fald bestemt ikke. . Jeg bruger af det jævnligt, og nogle gange flere gange på samme dag, så du kan nok forstå at sådan en spand med proteinpulver får ben at gå på, når den er i hænderne på en person, der rigtig nyder dette levnedsmiddel, og hellere end gerne indtager det flere gange hver eneste dag.

proteinpulver Dage uden proteinpulver

Om der så er dage, hvor jeg ikke bruger proteinpulver, tænker du nok. Og jeg må sige, at det er fåtallet af dage, hvor det er det, der er situationen. Det mest almindelige for mig er, at denne ingrediens på den ene eller anden måde indgår i min mad, hvordan det så lige bærer sig ad med at lade sig gøre, det er jo nogle gange også op til min fantasi, om jeg kan finde på alle mulige sjove måder at kombinere det med andre fødevarer på. For hvis jeg ikke kan det, så bliver det jo noget af en tør fornøjelse, og så glider der i det store og hele bestemt heller ikke ligeså meget ned. Sådan er det jo bare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *