Optimer din køkkenindretning med en knivmagnet

      Comments Off on Optimer din køkkenindretning med en knivmagnet

Hvis du er træt af, at have dine knive liggende mod hinanden i en køkkenskuffe, så skulle du overveje at investere i en knivmagnet. Ved at få dem ud af skuffen, og op på væggen, undgår du at beskadige dine knive ved at have dem liggende sammen. Du slipper også for at skulle slibe dem så ofte, da de bliver knapt så hurtigt sløve når de ikke længere gnider mod hinanden.

Derudover har du altid dine knive lige ved hånden, samtidig med at du tilføjer et nyt og stilfuldt element til din køkkenindretning. 

Ikke længere bare en grim sort magnetblog

En knivmagnet er ikke længere bare en grim sort magnetblog, der hænger på væggen som du måske har set mange gange før. Du kan nu få et utal af knivmagneter i en masse forskellige former, farver og materialer. Hos Hvalsøe Design kan du eksempelvis finde et hav af magneter i forskellige træsorter og former. På den måde får du rig mulighed for, at vælge den magnet der passer bedst til din indretning.

Du kan blandt andet vælge imellem egetræ og valnødtræ samt en masse forskellige lakeringer af træet. Hvis du ikke bryder dig at have en lang rektangulær skinne på væggen, kan du også vælge mellem forskellige former.

Du kan blandt andet vælge knivmagneter formet som heksagoner eller ovaler, også i forskellige træsorter og med forskellige lakeringer.

Ikke alene får du et nyt og stilfuldt element til din køkkenindretning, men du har nu også altid dine knive lige ved hånden når du skal bruge dem, så du slipper for at skulle rode skufferne igennem midt i madlavningen. På den måde sparer du dig selv for et stress element i hverdagen, hvilket er en klar fordel.