Gode råd til det bedste gaming set-up

      Comments Off on Gode råd til det bedste gaming set-up

For mange er gaming ikke bare en hobby. Det er en livsstil. Derfor er det også vigtigt at have et godt set-up, hvis man bruger meget tid på gaming. Hvis set-uppet ikke er i orden, tager det nemlig en hel masse fra hele gaming oplevelsen. Desuden kan et dårligt set-up føre til smerter i bl.a. ryg og arme, fordi du ikke sidder ergonomisk korrekt. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du laver et godt gaming set-up.

Invester i et rigtigt gamer bord

Hvis du gerne vil lave et godt gaming set-up, er det en god idé at starte med at investere i et rigtigt gamer bord. Et gamer bord adskiller sig fra et skrivebord på flere måder. Først og fremmest er designet som regel markant anderledes. Et gamer bord er ofte formet som en halvcirkel, hvilket giver gameren mulighed for at sidde tættere på skærm, mus og tastatur. Dette giver en bedre komfort og er derfor vigtigt, hvis man spiller i længere tid ad gangen. Derudover har et gamer bord ofte en stor, fast musemåtte integreret i bordpladen samt udskæringer til diverse ledninger. Et godt gamer bord kan som regel også justeres i højden, hvilket igen øger komforten og forebygger smerter.

Udstyret skal være i orden

Bordet er dog ikke det eneste, der skal være i orden, hvis man bruger meget tid på gaming. En seriøs gamer har også brug for et godt tastatur og en hurtig mus. Derudover vil det også være en fordel med et godt headset med indbygget mikrofon, især hvis man spiller online multiplayer spil. Det er også vigtigt med en god skærm, hvis man gamer meget. Det er vigtigt, at skærmen har en høj opløsning, så du får det optimale ud af spillene. Hvis du vil gå all-in på skærmen, kan du også vælge en buet skærm eller et set-up med flere skærme.