Sjove ting du kan give til din kammerat

      Comments Off on Sjove ting du kan give til din kammerat

Skal du til en fødselsdag for din kammerat, eller skal du måske til en polterabend? Der er nogle fester, hvor der bare er lagt op til, at man skal komme med en sjov gave. Det kan bare være svært at finde ud af, hvad man skal købe. Så er det heldigt, at du er havnet på denne artikel. Her kommer der nemlig inspiration til, hvad du kan give din kammerat i gave.

Giv ham en fræk gave

Hvis du virkelig skal give ham noget sjovt og noget, der måske er lidt pinligt at åbne foran andre, så kan du vælge at give din kammerat noget frækt. Dette kunne f.eks. være en pocket pussy kombineret med kondomer og glidecreme. En Pocket Pussy er nok noget, der skal give alle et godt grin. Det kan selvfølgelig også være, at det er en gave, din kammerat faktisk ender med at blive rigtig glad for.

Giv ham noget festligt

Du kan også vælge at give ham noget festligt og forære ham en øl-bong. Dette er virkelig noget, der kan sparke gang i enhver fest. Stemningen bliver altid lidt vildere, når der er nogle, der hiver en øl-bong frem. Det er helt sikkert noget, som din kammerat også vil blive rigtig glad for at få.

Giv ham noget sjovt

Det kan også være, du hellere vil give ham noget, der virkelig er sjovt. Her kan det måske være sjovt at overveje, om I har en intern joke eller noget, du kan spille på. Du kan også altid give ham et sjovt kostume. Så er der sikkert nogle til festen, der vil råbe ”Vi vil se det på!”, og så bliver stemningen meget hurtigt og naturligt løftet. Der er altså masser af gaver, du kan give, som giver folk et smil på læben.